Zonterapiutbildning

Konsten att bota även obotliga sjukdomar består av att utgå från en helhetssyn på människan

 

 

Har du frågor kring utbildningen? Vill du beställa hem kurs- och timplan samt anmälningsblankett? Kontakta skolan via e-post

Yrkesutbildning till Zonterapeut

Redan de gamla egyptierna masserade fötterna för att uppnå hälsa, och det är också det som är målet med reflexologin, eller zonterapin som den också kallas.

 

Teorin är att det på huvud, händer och fötter finns reflexzoner som hör ihop med varje kroppsdel och organ, och att massage av reflexzonen minskar stress i motsvarande del av kroppen. På så sätt ökar möjligheten för kroppens egen självläkande förmåga att komma igång.

 

 

 

Med Reflexologi kan du behandla i stort sett alla sjukdomar och krämpor på ett mjukt men ändå effektivt sätt.

Efter genomgången utbildning i Zonterapi på Ki-Shin-Tai har du skaffat dig gedigna och djupgående kunskaper i Reflexologitekniker och även hur dessa påverkar patienten på flera nivåer. Du kan lägga upp en behandling som är helt individanpassad efter din patients behov, och därför mycket effektiv.

 

Utbildningen är på ca 300 timmar lärarledd undervisning, och plus hemstudier. Uppskattningsvis ca 500 timmar totalt.

För att bli godkänd på utbildningen krävs att du är godkänd i de ämnen som ingår i utbildningen Terapeutisk Basmedicin. Har du redan denna kompetens behöver du inte komplettera dessa.

Efter godkända teoretiska prov i de teoretiska ämnena, godkänt praktiskt prov, godkänt specialarbete, godkänd dokumentation av 30 reflexologibehandlingar samt fullt betald kursavgift erhåller eleven diplom

Aktuella kurser:

 

Estetisk Akupunkturutbildning 7-9/4 i Stockholm. Plats meddelas närmare kursen. Möjlighet till privat utbildning finns också.

 

 

 

För att anmäla ditt intresse för någon av kurserna/utbildningarna, skicka ett epostmeddelande

 

 

Skolans e-postadress är ändrad, och den korrekta adressen från och med nu är kishintai.skolan@gmail.com

www.kishintai.se© 1996-2017 • Ki-Shin-Tai, Skolan för Naturlig Hälsa.

Senast ändrad 2017-02-15